Recepten
alle recepten

Aardappelsalade met hollandaisesaus en gefrituurde eend

aardappelsalade

Bereiding en ingrediënten

  • 400 gaardappelblokjes 5mmshop
  • 120 gaugurkblokjesshop
  • 80 grode ui (gesnipperd)shop
  • 20 gkappertjesshop
  • 15 gbieslookshop
  • 40 geendenbout (fijn geplukt)shop
  • 120 ghollandaisesausshop
  • 60 gsesamdressingshop
  • cress naar keuze
  1. Stoom de aardappelblokjes 8 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven op de stoomstand op 90 graden.
  2. Snipper de rode ui en snijd de bieslook fijn.
  3. Pluk de eendenbout in fijne draadje. Frituur de eendenbout in een voorverwarmd frituurpan op 170 graden tot ze krokant zijn.
  4. Frituur de kappertjes ook tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
  5. Meng de gestoomde aardappelblokjes, rode ui, augurk, bieslook, sesamdressing en breng op smaak met zout en peper.
  6. Verwarm de hollandaisesaus en giet dit in een kidde(slagroomspuit) en draai er een gaspatroon op, goed schudden voor gebruik.
  7. Verdeel de aardappelsalade over de coupes of kommetjes en spuit de saus eroverheen.
  8. Garneer het af met de gefrituurde eendenbout, kappertjes, cress en bieslook
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen