Recepten
alle recepten

Swicy tempeh

Tempeh

Bereiding en ingrediënten

  • 0,5 sttempeh (blok)shop
  • 60 gkimchishop
  • 75 gketjapshop
  • 50 gsrirachashop
  • 25 ghoningshop
  • 100 gbloemshop
  • 0,25 stkoriandershop

1. Snijd de tempeh in gelijkmatige blokjes en haal ze door de bloem heen.
2. Frituur de tempeh op 175 graden totdat ze goudbruin zijn.
3. Meng de ketjap, sriracha en honing.
4. Verhit een bakpan op hoog vuur met een klein beetje olie, voeg de tempeh blokjes toe en giet het ketjapmengsel erbij als de pan goed heet is. Het vocht moet meteen gaan karamelliseren terwijl je de pan heen en weer blijft bewegen zodat de tempeh volledig bedekt is met de plakkerige swicy marinade.
5. Serveer de tempeh met een beetje kimchi erbovenop en een blaadje koriander.

Wijntip

DUITSLAND | RHEINHESSEN
Onkel Doktor
Weingut Fogt
SCHEUREBE | RIESLING
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen